NLP Kennismaking

Gratis kennismaking

De communicatie tussen mensen is een essentieel onderdeel van elkaar begrijpen. Met Neuro Linguïstisch Programmeren vergroten we de efficiency in de communicatie door niet alleen bezig te zijn met wat er gezegd wordt (de inhoud), maar ook met de manier waarop (vorm).

NLP is voor iedere professional die zich verder wil ontwikkelen. Dit kan op persoonlijk vlak zijn in een privéomgeving – bijvoorbeeld in de relatie met je partner of kinderen, maar ook in het bedrijfsleven wanneer je bijvoorbeeld samenwerkt met collega’s of contact hebt met klanten, leerlingen of patiënten. Door inzichtelijk te krijgen in wat we onbewust doen, krijgen we een bewuste keuze in hoe we werkelijk kunnen afstemmen op de ander waardoor de kwaliteit van het contact wordt vergroot. Met behulp van een aantal praktische opdrachten wordt inzichtelijk gemaakt hoe theorie in de praktijk kan worden toegepast.

Heb jij interesse in Neuro Linguïstisch Programmeren en ben je nieuwsgierig geworden hoe dit jou kan helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling, bezoek dan een van onze gratis NLP Kennismakingsavonden.

Agenda

NLP Kennismaking Helmond

Locatie
Thuis bij Annemiek
Mierloseweg 200
5709 AT Helmond

Data
Donderdag 6 juni 2024 (20.00 – 22.00 uur)
Donderdag 20 juni 2024 (20.00 – 22.00 uur)

Mail uw datum van voorkeur door naar
contact@huubmennen.nl

 

NLP Kennismaking Oud-Beijerland

Locatie
Pauline Bruins Expressiecoaching
Jan van der Heijdenstraat 13
3261 LE Oud-Beijerland

Data
Voor een persoonlijke kennismaking stuur een bericht naar: contact@huubmennen.nl