Over mij

 

 

“En de dag kwam waarop de behoefte om gesloten te blijven pijnlijker werd dan het risico om te openen”

Mijn nest

Zelf ben ik opgegroeid in Helmond in een gezin met mijn vader, moeder en mijn broer. Na mijn Havo ben ik vervolgens VWO gaan doen en heb mijn opleiding vervolgd met toegepaste Wiskunde aan de Universiteit. De studie was echter niet helemaal wat mij gelukkig maakte. Na vervolgens telecommunicatie te hebben gestudeerd – op aanraden van mijn vader – bleef iets in mij zoekende. En hier gehoor aangeven – ondanks een misschien andere kijk van je ouders – vraagt om moed.

In mijn huidige nest ben ik vader van drie kinderen, heb een partner en als gezin zijn we woonachtig in Helmond. Persoonlijke groei staat in ons gezin centraal. Hierin ieder op zijn eigen manier.

Mijn groei

Na mijn technische studie, ben ik me breder gaan oriënteren op het gebied van organisatiekunde, financieel management, marketing strategie, marketing communicatie, doch de zoektocht bleef bestaan. Een tocht die tevens gepaard is gegaan met enkele kantelpunten in mijn leven – de zogeheten life changing events. Deze heb ik met twee handen aangegrepen om mijn innerlijke groei verder te mogen maken met een rijkdom aan instrumentaria. Deze hebben mijn Zelf geholpen in mijn heelheid en helpen mij weer om anderen te helpen in hun heelheid en ontwikkeling.

Mijn zingeving

Ik beschrijf mezelf als ont-wikkelaar en ondersteun mens en organisatie in het ontdekken en benutten van hun ontwikkelpotentieel vanuit wat hen drijft. Hierin begeleid ik onder meer executives, management teams, HR-professionals en medewerkers op het gebied van ontwikkelvraagstukken. Ik ondersteun organisaties en hun teams in transformatieprocessen op zowel individueel als collectief niveau. Hierin vormen leiderschap ontwikkeling, communicatie en samenwerking en inzetbaarheid de basis. Naast mijn expertise als trainer, coach en counselor benader ik elk vraagstuk vanuit het systeem waarin we ons begeven. Hiermee hanteer ik een pragmatische en heldere manier van werken welke inspirerend en doelgericht is. In mijn aanpak staat het ervaringsgericht leren centraal welke is afgestemd op onze dagelijkse praktijk. Mijn ogen gaan fonkelen, wanneer ik het licht in de ogen van de ander zie ontstaan.